Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

El Museu Etnogràfic i de la Catifa de Crevillent estarà en l'antiga fàbrica d'Universal

Edificio donde irá el Museo Etnográfico

Edificio donde irá el Museo Etnográfico / Ayuntamiento Crevillent

L'Ajuntament de Crevillent i la Cooperativa Elèctrica Sant Francesc d'Assís acorden situar en l'antiga fàbrica de catifes Universal del carrer Cor de Jesús el futur Museu Etnogràfic i de la Catifa.

El Consell Etnogràfic ha donat hui el seu suport a la utilització de part d'aquest immoble, propietat de la Cooperativa, per a allotjar aquest nou museu i ha proposat la signatura d'un conveni de col·laboració entre les dues entitats, on s'establiran les condicions de participació, desenvolupament, finançament i gestió del museu.

Aquest cèntric edifici, parcialment protegit per ser un destacat exemple de l'arquitectura industrial de Crevillent de principis del segle XX, va ser adquirit per la Cooperativa en 2017, per a destinar-lo a usos socials, culturals i per a l'ampliació dels seus serveis, amb l'objectiu que tota la ciutadania crevillentina es beneficie d'aquesta infraestructura.

L'aprovació pel Consell Etnogràfic constitueix un punt de partida inicial necessari per a la seua elevació al Ple Municipal i posterior tramitació per part de l'Ajuntament.

La Cooperativa Elèctrica i la Regidoria de Cultura destaquen que la creació d'aquest Museu Etnogràfic i de la Catifa atorgarà al municipi un espai on conéixer i posar en valor la història de Crevillent i l'important paper que per al desenvolupament econòmic del municipi ha tingut la indústria de la catifa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?