Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

"Florentino ha fet un nyap i haurà de pagar les conseqüències per haver-ho capitalitzat"

Analitzem el fracàs de la Superlliga amb les veus de Ramon Besa i Joaquín Maroto.

La Superlliga sembla que ha mort. Tot i això, Madrid i Barça segueixen sense pronunciar-se. Avui hem analitzat tot el panorama d'aquest 'intent' de competició amb el Ramon Besa i el Joaquín Maroto. En el seu cas, el periodista i company del Diario As, que manté una estreta relació amb Florentino, ens ha parlat sobre l'estat anímic del president del Madrid, sobre els errors que ha comès i també sobre les opcions que acabi o no dimitint al capdavant de la nau blanca. Ramon Besa, per la seva part, s'ha mostrat molt crític amb Florentino i ha desgranat la seva visió sobre aquesta competició i el paper de clubs com el Barça.

 

Joaquín Maroto, sobre Florentino:

"Florentino està donant-li voltes al cap, va arribar a un acord i no s'ha respectat per què hi ha hagut pressions, sobretot a Anglaterra. El projecte està mort, els oients de la SER han d'entendre que el porter, quan vagi a llogar l' pis de la seva àvia es va a portar més pasta, això passa amb la UEFA ¿En nom dels fans el City, Chelsea i PSG ho fan pels socis? Dos equips són de xeics i l'altre d'un oligarca rus".

"Si ha de dimitir Florentino? Crec que si Florentino dimiteix ara és de covard, ha de resistir la primera onada, però després si hi ha represàlies en contra de el Madrid haurà de plantejar-se la dimissió, no es pot posar per davant de club".

"Crec que comet tres errors, un és de fons, un altre de forma i un altre de càlcul. El de forma és presentar això a qualsevol lloc ia qualsevol hora, el lògic és anar-te a un lloc de prestigi amb els capitans dels equips. El de fons: no pots dir que som 15 machotes que mai ha de descendir perquè això ningú ho entén. i el de càlcul és que aquí els que s'han anat són xeics i propietaris americans que tenen molts interessos amb el Govern anglès. s'han anat dos xeics, 1 oligarca rus-tres multimilionaris americans que tenen interessos amb el Govern".

 

Ramon Besa, sobre la Superlliga

"És curiós que els únics representants que queden a la Superlliga són equips de les lligues menys valorades (abans dels comunicats des d'Itàlia). És evident que s'ha de fer una reestructuració, però els clubs de la Lliga anglesa no volen que els hi toquin la seva Lliga perquè els hi agrada. Permeten que els seus propietaris no siguin d'Anglaterra, però el campionat nacional s'ha de respectar. Això no es pot comunicar a les 12 al Chiringuito, Florentino crec que no ha mesurat bé les seves forces. Florentino ha fet un nyap i haurà de pagar les conseqüències per haver-ho capitalitzat".

"Em queden dues reflexions: els clubs necessiten gestionar els recursos que generen, no ho ha de fer la FIFA o la UEFA, però s'ha de tenir en compte els actors, els futbolistes. La gent s'està cansant del futbol, però no sé si hi haurien d'haver aquests comissionistes que cobren 20M per fitxatge. El fi no justifica mai els mitjans, senyor Florentino, no pot anar dient això que salvarà el futbol".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?