Sociedad
NATACIÓ

L'Open Andbank de natació comptarà amb 123 participants

La cita tindrà lloc demà a Encamp amb més d'un centenar de nedadors de totes les categories

Joan Clotet i Josep Maria Cabanes, aquest divendres en roda de premsa. / FAN

Andorra la Vella

La participació no s'ha pogut ampliar en l'àmbit internacional, ja que la Federació Andorrana de Natació no ha pogut atendre les peticions de clubs catalans que hi volien prendre part al no disposar de la piscina dels Serradells i haver d'evitar aglomeracions a causa de les restriccions sanitàries.

"Abans es feia en una piscina de 50 metresi ara, sense els Serradells, hem hagut de buscar altres formats, així que estem a l'espera que potser l'any que ve ja estigui acabada, i seria el moment de tornar a fer-ho com volem nosaltres, perquè la nostra previsió és tornar a fer-ho créixer i que abarqui l'àmbit internacional", ha explicat el president de la FAN, Joan Clotet.

La competició correspon a la 4a jornada de la lliga catalana, és puntuable per la Copa d'Andorra de natació i la Copa d'Andorra màsters i hi prenen part les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i màsters, i els resultats seran vàlids per classificar-se pel Campionat de Catalunya.

Pel que fa a la categoria absoluta, la majoria no hi podran competir, però sí que ho farà Nàdia Tudó en tres proves: 50 lliures, 100 estils i 100 braça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00