Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Més de la meitat de gironins d'entre 70 i 80 anys ja tenen almenys una dosi

En major de 80 anys, més del 60 per cent ja ha rebut les dues punxades

Una profesional sanitaria sostiene un vial con la vacuna de Janssen contra el Covid-19 / Eduardo Sanz - Europa Press Europa Press

Girona

Els hospitals, de fet, asseguren que han baixat els ingressos de la gent més gran. Ho han notat, per exemple, a l’hospital de Blanes. La directora mèdica de la Corporació del Maresme i la Selva, Roser Anglès, explica que l’edat mitjana de les persones ateses està caient, però que en canvi, a causa de la variant britànica, ara es troben amb gent més jove amb complicacions greus.

De fet, els pacients en les UCIs no han baixat en l'última setmana. Ara als hospitals gironins hi ha 50 crítics mentre que el nombre d'ingressats a planta ha baixat aquesta setmana, en 8 persones.

Roser Anglès, directora mèdica de la Corporació del Maresme i la Selva

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000016944/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tot i això, segueixen havent més de 175 pacients en els hospitals de la regió de Girona. En l’última setmana, han mort 14 persones per covid.

Un dels punts on més s’han disparat els contagis ha sigut a Lloret. Per això, han establert una comissió entre Salut, hospital i ajuntament per seguir més a fons aquest cas i conscienciar els veïns.

L’origen del brot, segons la directora mèdica de l’hospital de Blanes, Roser Anglès està en trobades familiars i en algunes activitats extraescolars.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00