Joan Florit i Maria Pallicer, imparables a la Trail dels Fars

Els dos menorquins es van proclamar també campions de Balears de Trail Running

Imatge de la carrera / Biosport

Mahón

Joan Florit i Maria Pallicer es van proclamar aquest cap de setmana campions de Balears de Trail Running després d’adjudicar-se també la vuitena edició de la Trail dels Fars.

Florit va protagonitzar una aferrissada lluita amb l'eivissenc William Aveiro, una cursa molt disputada en la qual van compartir la primera plaça fins a Punta Nati, a set quilòmetres de meta, quan Florit, ja a l'asfalt, va donar el cop definitiu a la carrera aconseguint el triomf. El menorquí va entrar en meta amb un temps de 3 hores 26minuts i 50 segons amb quatre minuts d'avantatge sobre Aveiro. El podi el va completar Guiem Duran, guanyador set dies enrere de la Mitja Marató de Fornells, amb un temps de 3:39:31.

En dones, nou recital de Maria Pallicer qui va dominar de principi a fi en una competició que coneix a la perfecció. La de Ferreries va prendre la iniciativa de forma sòlida des del primer moment de carrera, a la sortida del Far de Cavalleria, i desmarcant-se de Malen Barceló. La primera va entrar amb un temps de 4 hores 20 minuts 49 segons, mentre que la mallorquina va creuar la línia de meta amb 4 hores 24 minuts 48 segons, per davant de la ciutadellenca Mari Allès, qui va acabar amb 4 hores 42 minuts 03 segons.