Sociedad
SALUT

El registre a la plataforma per vacunar-se supera les 39.000 persones

A l'hospital hi ha 17 persones ingressades, 8 a planta i nou més a la Unitat de Cures Intensives, amb cinc persones intubades

La secretària d'Estat de Salut, Helena Mas, durant la roda de premsa d'aquest dilluns. / SFG

Andorra la Vella

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, confirma que en els darrers dies han notat un augment de les inscripcions i ho atribueix al fet que les persones joves, aquelles que veien llunyana la data per la seva vacunació són les que s’estan inscrivint.

Aquests dies estan acabant les poques dosis que encara els queden i estan a l’espera de l’arribada de noves dosis procedents d’Espanya i de França, al mes de maig, i també de les que pugui enviar Portugal però encara no han tancat el conveni.

Quan a les dades epidemiològiques, els nous positius es mantenen en la trentena i el total des de l’inici de la pandèmia són 13.086, dels quals 443 són actius.

A l’hospital hi ha 17 persones ingressades, 8 a planta i nou més a la Unitat de Cures Intensives, amb cinc persones intubades.

Al sistema escolar hi ha 19 aules aïllades.

Per últim Mas ha destacat que continuen treballant per alleugerir les mesures sanitàries i que aquesta setmana estudiaran la demanda feta pels representants dels bars per ampliar el nombre de comensals per taula i tancar a les nou del vespre.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00