Sociedad

Menorca té ja la major incidència de Covid, però es manté com l'illa amb menys restriccions

La tendència ha canviat en qüestió de 10 dies

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

Continuen incrementant-se els casos de Covid a la nostra illa. Aquest dimarts la conselleria de Salut ha notificat 9 positius més i un nou ingrés a la unitat de cures intensives de l’Hospital Mateu Orfila.

D’aquesta manera són 3 ja els pacients que es troben ingressats a la UCI. Aquest darrer cas és el d’una persona que estava en seguiment per part de les UVAC i que, després d’empitjorar la seva situació, va passar una hores a planta, tot i que ràpidament es va decidir el seu ingrés a UCI.

Amb aquets 9 casos nous s’incrementen ja a 6 els brots familiars actius. Dos brots nous, un de 3 persones i un altre de quatre. A més, s’incrementen els afectats d’altres brots, un de caràcter familiar que passa de 8 a 9 persones i un altre brot familiar-esportiu que arriba a 15 persones.

S’ha de recordar que hi ha dos brots més de 16 i 4 persones, respectivament.

Ara mateix, són ja 71 els casos actius i es confirma malauradament la tendència a l’alça de la nostra illa, que ara mateix és la que pitjor incidència presenta de tot l’arxipèlag, tot i que manté ara mateix les restriccions més permissives.

Menorca presenta ara una incidència acumulada de 51 casos a 7 dies, quan aquesta incidència a Mallorca és només de 27, de 18 a Eivissa i de 0 a Formentera.

També en la incidència a 14 dies som l’illa amb pitjors registres amb 67 casos per cada 100.000 habitants, per damunt de Mallorca amb 55, Eivissa amb 40 o Formentera amb 8

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00