Sociedad

Xavi Fernández: "La Laia Palau és una icona i té les portes obertes del club per fer el que vulgui"

En una entrevista al programa Soroll de Ràdio Girona, el Director General de l'Spar Girona ha fet un "balanç positiu" de la temporada i ha analitzat algunes de les incògnites de futur com la continuïtat de l'entrenador, Alfred Julbe, i de la capitana, Laia Palau.

Xavi Fernández en la presentació de la jugadora Abby Bishop (arxiu). / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

El Director Esportiu de l'Uni Girona, Xavi Fernández, ha analitzat la temporada que acaba de finalitzar.

Aquestes són algunes de les frases més destacades de l'entrevista.

  • "El balanç esportiu és positiu. Hem guanyat un títol, hem fet un bon paper a Europa. Si volem ser coherents hem d'estar satisfets. Tenint en compte el context, no ens podem queixar"
  • "Intentarem fer un equip competitiu però no és el mateix tenir un equip de 8 que d'11 jugadores. Els nostres rivals tenen plantilles molt importants"
  • "Segur que les autoritats voldrien fer molt més per un projecte d'esport femení com el nostre però ara mateix hi ha prioritats més crucials"
  • "Aquesta temporada ens han retransmès 37 partits per TV i hem arribat a més de 3 milions d'espectadors. Ens dona notorietat però ens costa diners i no és font d'ingressos. S'hauria de replantejar"
  • "La Laia Palau és una icona de moltes coses, de l'esport i de l'empoderament de la dona. Volem respectar els seus tempos i només li podem dir que té les portes obertes perquè això és casa seva. Si vol seguir jugant a bàsquet, endavant, si vol ser Director General, li cedeixo la meva cadira; el que decideixi ho farà bé"
  • "No és cap secret que estem molt contents del rendiment de l'equip, de l'assoliment d'objectius, però hi ha hagut aspectes que ens incomoden de la manera de portar els partits, com les tècniques. Ens hem donat una setmana per valorar la situació, per escoltar com se sent també l'entrenador"

Xavi Fernández, DG Uni Girona

16:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1619610923759/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Frida Eldebrink

L'Uni Girona ha informat que ha arribat a un acord per renovar l'aler sueca, Frida Eldebrink, que ha firmat 11'4 punts de mitjana per partit i un encert del 41% en triples. El director esportiu, Pere Puig, ha explicat que feia temps que hi treballaven perquè tenien molt clar que volien que continués però que el fort interès per part d'altres clubs ha dilatat l'acord.

Amb Eldebrink ja són 4 les jugadores amb contracte en vigor per la pròxima temporada. Les altres 3 són la base Laia Flores, l'aler Julia Soler i la pivot Julia Reisingerova.

Content not defined

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00