Deportes

Anàlisi Eurolliga amb Joan Creus: "El partit a guanyar a Sant Petersburg és el d'avui"

Fem tertúlia de bàsquet entrevistant al mític exjugador català de bàsquet Joan Creus. El gran tema d'anàlisi: els dos partits que afronta el Barça a la pista del Zenit. Avui a les 19.00h el primer d'ells.

Tertúlia de Bàsquet amb Joan Creus: "El partit a guanyar a Sant Petersburg és el d'avui"

Tertúlia de Bàsquet amb Joan Creus: "El partit a guanyar a Sant Petersburg és el d'avui"

13:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1619618260846/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça afronta aquest vespre (19.00h) una nova final a l'Eurolliga: el tercer partit de l'eliminatòria davant del Zenit al Play-off de quarts. Si els de Sarunas Jasikevicius no es volen complicar la vida, s'han d'emportar el triomf ja en el primer partit a Sant Petersburg. Això és el que pensa també el protagonista d'avui a la tertúlia de bàsquet al 'Què t'hi Jugues!', el Joan Creus.

Sobre el play-off davant del Zenit

"Sí, el Barça ha patit. És complicat. Jo també era dels que pensava que al segon partit el Barça es refaria i guanyaria amb tranquil·litat i no va ser així. Demostra que el Zenit amb el Xavi Pascual tenen molt ben preparats els partits"

"El Barça ha de millorar en atac, tant en percentatges com en possessions i no perdre tantes pilotes. Es presenta un partit complicat, però un dels dos els ha de guanyar. I penso que el que ha de guanyar és el del dia d'avui, perquè plantejar un 2-1 i jugar el 4t allà és molt perillós...".


Sobre Mirotic

"Mirotic és l'estrella de l'equip. És veritat que n'hi ha moltes en aquest equip, però ell és el número 1. I en aquests 2 partits no ha estat gaire bé, tot i que demostra que té moltes ganes de voler jugar bé, el van defensar molt bé. Però és veritat que ha de millorar i en situacions de pressió se n'ha de sortir".

"Quan un ha demostrat la qualitat que té, en partits com avui ha d'aparèixer, per exemple. Jo crec que avui ja sortirà, augmentarà percentatges i es posarà l'equip a l'esquena".


Sobre Pau Gasol

"Sempre ho he vist com un factor positiu. És molt intel·ligent i entén molt bé el Barça. Però és cert que ha entrat en un moment complicat on s'estan 'jugant les garrofes' i en un moment on l'equip contrari està posant el nivell físic a l'extrem. Sempre borejant la falta i sembla que li costi entrar en aquest model de partit. Si més no avui, però donar-li minuts al Gasol i confiança ha de ser positiu i ha de resoldre".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00