Domingo, 16 de Mayo de 2021

Otras localidades

"La sensació al club és que Messi es vol quedar"

Després de les informacions publicades per Xavi Torres (TV3), a la secció del Clan de la Boque Sique Rodríguez i Adrià Albets afegeixen algun detall sobre el futur de Messi.

El darrer Clan de la Boque s'escalfa amb la darrera hora sobre el 'Pla Messi' i també fent prèvia d'un Barça-Granada que li podria donar el liderat als de Ronald Koeman.

Sobre el 'Pla Messi' avançat pel company periodista Xavi Torres a TV3, avui n'hem ampliat detalls sobre quina és la visió que en tenen des del club.

 

Expliquen Adrià Albets i Sique Rodríguez que des del Barça s'està treballant per fer tot el possible perquè es quedi. Hi ha bones sensacions amb la bona predisposició mostrada després dels primers contactes. A més, afegeixen que la sensació al club és que Messi es vol quedar.

Sobre aquesta temàtica també n'hem parlat amb Juan Irigoyen i Lu Martín al Clan de la Boque. Irigoyen ha apuntat que "Tenim dos fums sobre Messi. L'oferta del PSG i la de Barça. Si no hi ha diners per pagar als empleats, hi haurà per fer una oferta Messi ...". Mentre que Lu Martín sembla tenir clar que a Messi no li han arribat ni ofertes concretes de PSG ni de Barça.

Recupera aquí el Clan de la Boque, amb Juan Irigoyen, Lu Martín, Jordi Martí, Cristóbal Chassaigne i els "señores Dominguez": Antonio i Alfonso, fundadors del Clan. I Juan, una institució a La Boqueria.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?