Sociedad

Francisco: "Si hem d'entrar a play off en l'última jornada ja ho firmo"

El Girona recupera els sancionats Bueno, Aday i Gumbau i els lesionats Bernardo i Samu Saiz per rebre el Tenerife demà a Montilivi (16h).

L'entrenador del Girona diu que no és moment per voler córrer ni per posar-se nerviosos ara que tenen l'opció d'entrar en zona de play off per primer cop.

Francisco durant un partit d'aquesta temporada. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona depèn d’ell mateix per classificar-se per al play off però aquest dissabte a la tarda té l’opció de posar-hi el peu almenys durant unes hores. Ho aconseguirà si guanya el Tenerife a Montilivi (16h) però en podria tornar a sortir dilluns si el Rayo Vallecano puntués a Sabadell.

Durar-hi menys o més no treu la son de l’entrenador, Francisco, que diu que l’únic que compta és guanyar per seguir sent amos del seu destí: “Si som a play off fins dilluns fantàstic, no hi hem estat en cap moment aquesta temporada, però no visualitzo anar a dormir en posició de play-off, només visualitzo guanyar perquè només depenem de nosaltres pel fet de guanyar i si hem d'entrar a play off en l'última jornada, ja ho firmo”.

Francisco recorda que, ja sigui per unes hores o de manera consolidada, les posicions ara mateix no deixen de ser circumstancials perquè encara quedaran 5 jornades després d’aquest partit.

🎙RDP de Francisco Rodríguez prèvia al GIRONA FC 🆚 CD TENERIFE

El Girona, que fa 7 partits era a 7 punts del sisè, porta unes quantes setmanes remuntant però Francisco no creu que la proximitat de l’objectiu els alteri el pols. “No ens afectarà la bona dinàmica perquè la campanya ens ha deixat pell morta; hem tingut molts alts i baixos per la falta d’efectius, casos de coronavirus, hem passat de tot i mentalment estem forts”, ha explicat.

5 altes

El conjunt blanc i vermell recupera 5 jugadors de cares al partit de demà. Tornen els sancionats Bueno, Aday i Gumbau i també ho fan els lesionats Bernardo i Samu Saiz. I Stuani també està en millors condicions que la setmana passada, que només va poder jugar l’última mitja hora. De moment, els que encara estan fora de combat per lesió son els atacants Mamadou Sylla i Pablo Moreno.

El tècnic preveu un partit molt diferent del de la primera volta. Van perdre per 2-0 però des d’aleshores el Girona ha canviat la seva manera de jugar, ha canviat el seu estat de forma i també ho ha fet el rival. Un conjunt, el canari, que porta quatre jornades consecutives sense perdre però que en fa tres que no guanya i que només ha cedit tres derrotes en la segona volta i totes per la mínima.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00