Deportes

Adolfo al 'Què t'hi Jugues!': "Ens deixarem la vida per portar la Champions a Barcelona"

Conversem amb Adolfo, jugador del Barça de futbol sala, abans de la final de la Champions d'aquest vespre davant del Sporting CP.

Prèvia de la final de Champions de Futsal amb Adolfo al 'Què t'hi Jugues!'

Prèvia de la final de Champions de Futsal amb Adolfo al 'Què t'hi Jugues!'

04:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620047867504/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça de futbol sala disputa aquest dilluns la final de la UEFA Futsal Champions League. Degut a la pandèmia, es tracta de la segona final de Champions en una mateixa temporada i seria un fet històric proclamar-se en dues ocasions campions de la màxima competició continental en un mateix curs.

Al davant hi tindran a un rival molt dur i molt acostumat a disputar aquestes finals: l'Sporting Club de Portugal. Per fer prèvia d'aquesta finalíssima hem parlat amb un dels jugadors veterans de l'equip, Adolfo Fernández.


Sobre la final

"Hi ha nervis, però nervis bons. Que comenci el partit ja. Un cop xiula l'àrbitre, aquests nervis es converteixen en més ganes encara. Tenim una oportunitat única de fer història. Una nova final de Champions és el desig de sempre de tots els jugadors. Intentarem i ens deixarem la vida per portar la Champions per Barcelona".

Arbitratge

"A diferència de la lliga, a Europa la permissivitat dels àrbitres és diferent. Es deixa molt més contacte, ells estan més acostumats a aquest tipus de futbol sala. Veurem avui fins on permeten: empentes, agafades, entrades fortes .. . En els primers minuts això es veu".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00