Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

Primera reunió del Consell Sectorial Econòmic i Social de Crevillent

Es demana la col·laboració de les diferents entitats i sectors representats de cara a plantejar actuacions com la convocatòria d'ajudes

Consell Sectorial Econòmic i Social de Crevillent

Consell Sectorial Econòmic i Social de Crevillent / Ayuntamiento Crevillent

El Consell Sectorial Econòmic i Social de Crevillent s'ha reunit hui per primera vegada després de la seua creació. Aquest òrgan de participació, constituït en aquesta legislatura, dona veu als empresaris i empresàries, representants dels treballadors i treballadores, sindicats, universitats, instituts i entitats cíviques de la localitat.

En la reunió el Govern ha donat compte de les principals dades econòmiques de l'Ajuntament i ha sol·licitat la col·laboració de les diferents entitats i sectors representats en el Consell de cara a la creació dels plans d'ajudes dirigides a emprenedors i a xicotets comerços, tant per a les subvencions ordinàries com per a les extraordinàries que tenen com a objectiu ajudar a pal·liar els danys econòmics causats pel Covid.

"El propòsit d'aquest Govern és que hi haja un canal de comunicació, de participació i d'assessorament per part dels principals actors econòmics i socials de la localitat per a poder establir les futures polítiques públiques en aquestes matèries. Actualment només estan obligats a comptar amb aquest tipus de consells les grans poblacions però Crevillent es vol unir a el procés de modernització i participació de la ciutadania en les polítiques públiques dutes a terme per l'Ajuntament." afirma l'alcalde, José Manuel Penalva.

"Encara queda molta faena per fer perquè aquest Govern és sempre exigent amb si mateix, però són els primers passos del que esperem que siga un òrgan amb molt de contingut i amb molt a dir en els pròxims anys beneficie en de la ciutadania crevillentina" afig l'alcalde, qui ha volgut agrair expressament la implicació i les aportacions de totes les entitats que componen el Consell.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?