Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

L'Spar Girona fitxa la màxima anotadora de la lliga italiana

La nord-americana Kennedy Burke ha acreditat 21'8 punts i 11'5 rebots per partit amb el Sassari italià.

Arribarà el mes d'octubre després d'haver jugat la WNBA amb els Seattle Storm.

El director esportiu explica que la seva versatilitat serà clau en una plantilla que haurà de ser curta per les restriccions econòmiques.

Burke vestirà de vermell i negre el pròxim curs. / Imatge: Spar Uni Girona

Girona

24 hores després de confirmar la sortida cantada de Chelsea Gray, l’Spar Girona ha anunciat l’arribada d’una altra jugadora nord-americana, Kennedy Burke, una 3-4 amb gran capacitat anotadora, rebotejadora i "fam" segons el director esportiu, Pere Puig.

Pere Puig, director esportiu Spar Girona

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620118322885/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Burke, de 24 anys i 1’85 cms, viurà a Girona la seva tercera experiència europea després d'Itàlia i Turquia però serà el primer cop que disputi l'Eurolliga. Segons Puig, això ha estat determinant perquè ho hagi posat "molt fàcil per venir". Arriba amb el cartell de màxima anotadora de la LEGA amb Sassari, on ha acreditat 21’8 punts (28% de 3, 50% de 2 i 81% de 1) per partit.

Tot i que no és una jugadora excessivament alta per jugar minuts de 4, té una gran "fortalesa física" i aptitud per al rebot i amb 11’5 captures per partit, ha estat la segona màxima rebotejadora de la competició italiana.

Pere Puig, director esportiu Spar Girona

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620118380439/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Puig ha explicat que, amb la necessitat de fer una plantilla curta, Burke els aporta molta versatilitat, tot i que no s'espera la seva arribada fins al mes d'octubre perquè acaba de fitxar pels Seattle Storms de la WNBA i no quedarà lliure fins que no acabi la competició nord-americana.

6 fitxes

Quan al play off per al títol encara li queda un partit per disputar, l'Uni Girona ja ha lligat 6 jugadores per a la pròxima temporada. Estan confirmades la base Laia Flores, les exteriors Júlia Soler i Frida Eldebrink i les interiors Júlia Reisingerová i Giedre Labuckiene, a part de Burke.

Queden per resoldre encara dues incògnites principals; si seguirà Laia Palau i si Alfred Julbe s'asseurà a la banqueta una nova temporada.

La veterana base va demanar uns dies per pensar-s'ho abans d'afrontar el doble compromís amb la selecció espanyola -Europeu i Jocs Olímpics- mentre que, en el cas de Julbe, la directiva volia discutir amb el tècnic aspectes de la direcció dels partits que no els agradaven -les nombroses tècniques i dues expulsions en partits clau- abans de prendre una decisió.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00