Viernes, 14 de Mayo de 2021

Otras localidades

LA DESPOBLACIÓN, A DEBATE LA DESPOBLACIÓN, A DEBATE La SER presenta 'La España Vaciada' en Torrecilla en Cameros (La Rioja). Sigue el encuentro en directo
Cultura

El Consell proposa la filòloga Fina Salord com a Taula d'Or 2021

La iniciativa es votarà al proper ple ordinari de a institució a finals d'aquest mes

La fins fa poc Coordinadora Científica de l'IME rebrà un dels premis més importants del Consell.

La fins fa poc Coordinadora Científica de l'IME rebrà un dels premis més importants del Consell. / Jordi Ribera.

El Consell Insular de Menorca proposa concedir el Premi Maria Lluïsa Serra - Taula d'Or 2021 a la filòloga menorquina Fina Salord i Ripoll. La proposta, s'ha donat a conèixer  durant la Comissió Informativa de Cultura i es durà a aprovació a Ple d'aquest mes.

Diferents entitats, associacions i institucions van proposar dins del termini previst un total de set candidatures que han estat estudiades i informades pels tècnics de Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

El conseller Miquel Àngel Maria afirma que si bé totes les propostes són mereixedores de el guardó, considerant la trajectòria i l'aportació a el coneixement i difusió de la cultura de Menorca de Fina Salord i Ripoll, es proposa el lliurament d'aquest distintiu a la fins fa pocs mesos Coordinadora científica de l'Institut Menorquí d'Estudis. La seva candidatura va ser presentada per l'Ajuntament de Ciutadella.

S'ha tingut en compte que fa uns mesos l'IME havia proposat la candidatura de Fina Salord dels Premis Ramon Llull de la CAIB, premi que finalment no es va concedir a cap dels candidats presentats, ja que el Govern va fer una concessió especial els serveis essencials de les Ille Balears amb motiu de la crisi de la Covid-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?