Sociedad
AFERS SOCIALS

Afers socials va intervenir en una vintena de desnonaments l'any passat

Filloy i Villaverde han explicat que es van trametre l'any passat entre 18 19 expedients

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, i el director del departament d’Afers Socials, Joan Carles Villaverde / SFG

Andorra la Vella

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, i el director del departament d’Afers Socials, Joan Carles Villaverde, han explicat que es van trametre l’any passat entre 18 19 expedients de desnonaments però recorda que el batlle abans de dictar sentència, ha de contactar amb el ministeri perquè doni resposta immediata i la persona afectada no es quedi sense sostre. Diu Villaverde que és un sistema molt garantista que protegeix a les persones i que funciona molt bé.

Malgrat que no tenen dades del 2019, el director del departament sí que ha reconegut que en un cas fins i tot van mediar amb el propietari i van aconseguir que l’inquilí no perdés l’habitatge.

El ministre ha precisat que perquè els ajuts no es cronifiquin, treballen també amb les persones afectades per intentar que trobin feina aviat i puguin recuperar la seva independència.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00