Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad
UNIÓ EUROPEA

Andorra i la UE avancen en medi ambient, clima, normativa tècnica i responsabilitat del producte

Aquest dimarts s'ha celebrat una nova ronda de negociació, la segona d'aquest any en format virtual

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, durant la trobada amb representants de la UE aquest dimarts. / SFG

Andorra la Vella

Aquest dimarts s’ha celebrat una nova ronda de negociació, la segona d'aquest any en format virtual. Així, els tècnics andorrans en matèria de clima han segut per primer cop a la taula de negociació virtual per compartir amb la UE l'anàlisi dels actes inclosos en aquesta part de l'Annex XX.

Per altra banda, i durant la segona part de la ronda de negociació, s'han tractat la meitat dels capítols sobre normes tècniques, que inclou una part considerable dels actes normatius del cabal de la UE, la majoria dels quals podran ser represos sense necessitat d'adaptació. Altres segueixen en curs d'anàlisi o necessitaran una demanda d'adaptació per part d'Andorra. Finalment, les delegacions han intercanviat paraules per primer cop sobre la responsabilitat dels productors i que, a priori, podrà ser reprès per Andorra sense major dificultat.

Com en les anteriors rondes, la trobada virtual ha comptat amb la participació dels experts d'Andorra en cada matèria, i tots els documents de posició han estat compartits de manera prèvia amb els grups parlamentaris signataris de l'acord polític per la negociació de l'entesa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00