Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

7 de cada 10 gironins de més de 60 anys ja tenen mínim una dosi de la vacuna

El gerent de la regió sanitària de Girona diu que els indicadors de la pandèmia estan estancats: amb dades força altes però que ni pugen ni baixen

Miquel Carreras, gerent del CatSalut a la Regió Sanitària de Girona

Miquel Carreras, gerent del CatSalut a la Regió Sanitària de Girona / Ràdio Girona

I les UCI dels hospitals gironins tenen força pressió assistencial. Avui hi ha 55 persones crítiques. El gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, diu que la mitjana d’edat d’aquests pacients i els dies que hi estan ingressats ha baixat gràcies a la vacunació.

Carreras diu que la situació de la pandèmia de cara als propers dies dependrà del comportament de la ciutadania i demana autoresponsabilitat.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Pel que fa a la vacunació, un 71% de les persones majors de 60 anys ha rebut la primera dosi de la vacuna i un 11 per cent de la població total ja és immune al virus.

Carreras diu que s’han trobat amb casos puntuals de professionals sanitaris que no s’han volgut vacunar contra la covid. Salut ha fet una campanya per conscienciar-los de la importància de vacunar-se per protegir-se a ells mateixos i a les persones a qui cuiden.

Salut ha obert convocatòria per començar a vacuna persones nascudes entre el 1962 i el 1971. Les citacions seran de manera esglaonada, començant per la gent de més edat. El departament enviarà SMS.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?