Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Cau l'estat d'alarma amb els indicadors de la Covid a la baixa

A les comarques de Girona, però, les UCI segueixen plenes

Personal sanitari atenent un pacient ingressat a la Unitat de Cures Intensives per a malalts de coronavirus de l'Hospital Josep Trueta de Girona / Glòria Sánchez EUROPA PRESS

Girona

Les unitats de cures intensives del Trueta i del Santa Caterina han patit un fort augment de pacients i, tot i que s'han reduït, segueixen havent-hi 47 crítics.

El que sí que baixa de forma continuada són les entrades als hospitals, amb 25 ingressats menys, i els contagis. Ara n’hi ha una mitjana de 200 al dia. El gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, parla de calma tensa.

Miquel Carreras, gerent de la Regió Sanitària de Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000017325/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Olot segueix sent el principal focus de la covid, amb un índex de rebrot que supera els 1.000 punts. El segueixen Salt i Girona, encara que amb menys de 500 punts.Mentrestant, la vacunació avança.

En les últimes hores, 1.700 persones han rebut la primera dosi de la vacuna. De fet, un 14,5% de la població ja és immune al virus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00