Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

La Fira de Girona ha acollit 179 persones sense sostre durant el pla de fred

La regidoria de Drets Socials reclama que s'obrin equipaments com aquest en altres punts de les comarques de Girona per evitar l'efecte crida

L'ajuntament ha fet balanç del pla de fred

L'ajuntament ha fet balanç del pla de fred / Aj. Girona

El Palau de Fires de Girona ha acollit 179 persones sense sostre durant el pla de fred, amb un màxim de 65 cada nit. Ara que ha caigut l’estat d’alarma, l’ajuntament ha tancat l’espai i els ha ofert ajuda perquè els mínims possibles quedin al carrer. La regidoria de Drets Socials reclama que s’obrin equipaments com aquest en altres punts de les comarques de Girona per evitar l’efecte crida.

De les 179 persones que hi han dormit, 30 eren dones. Tot i això, el nombre màxim de sense sostre que ha acollit el Palau de Fires ha estat de 65. Molts eren extutelats. Segons les dades que ha recollit l’ajuntament, 2 de cada 3 han trobat un lloc on viure. A la resta, per evitar que quedin al carrer, se’ls ha ofert ajuda a la Sopa.

La regidora de drets socials de Girona, Núria Pi, reclama a les altres administracions que habilitin espais en altres municipis de les comarques de Girona per evitar l’efecte crida que han detectat aquests mesos.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El pla de fred ha costat a l’ajuntament més de 400 mil euros, sense comptar els recursos municipals. Ha estat en marxa 196 dies i se’ls ha ofert menjar i un lloc on dormir i dutxar-se.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?