Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

Detinguts del cas Loki asseguren haver estat estafats per una autoescola falsa

Els Mossos i la Policia Nacional ja han detingut més de la meitat dels presumptes implicats en la xarxa de compravenda de carnets de conduir falsos

Operatiu a s'Agaró

Operatiu a s'Agaró / Clara Pàmies

Els Mossos i la Policia Nacional ja han detingut més de la meitat dels presumptes implicats en la xarxa de compravenda de carnets de conduir falsos. Els compradors són majoritàriament persones de barris perifèrics, i les motivacions són diverses. Alguns, però, diuen que han estat estafats a través d’una autoescola falsa.

La majoria dels compradors són homes d'uns 30 anys, de nacionalitats diverses, sense estudis i que viuen en barris perifèrics, com la Mina de Sant Adrià de Besòs o el barri de Sant Cosme del Prat del Llobregat. Alguns diuen que s'havien examinat vàries vegades, no se n'havien sortit i ho van veure com una oportunitat; altres perquè són estrangers ni no saben l'idioma i el necessitaven per treballar, i fins i tot, s'han trobat amb casos que se'n van assabentar pel boca-orella i hi van acabar caient. Eloi Castellarnau, advocat d’alguns d’aquests compradors.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Moltes de les detencions de compradors, però, han quedat sense efecte. L'objectiu era identificar-los i que declaressin davant la policia, malgrat que la majoria no ho han fet. Aquest perfil, però, es diferencia dels membres de la cúpula perquè en aquest cas la majoria són persones de les comarques de Girona amb estudis i feina. De fet, un dels suposats líders d'aquesta trama recordem que és un informàtic de la DGT de Girona de 25 anys que viu a s'Agaró. Segons els mossos, del més de mig miler de detinguts fins ara per la seva vinculació amb aquesta trama... 12 formen part de la cúpula. Està previst que passin avui a disposició judicial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?