Sociedad
FUTBOL

Més il·lusió que tensió

El FC Andorra està a dos partits de pujar a Segona A

Rubén Bover / Albert Sanjuan

Andorra la Vella

Els tricolors estan a dos partits de poder fer realitat el somni de pujar a la categoria de plata del futbol espanyol. I això és nota en l’ambient que hi ha dins del vestidor. L’equip marxa demà cap a Almendralejo on dissabte disputarà la primera eliminatòria davant de la Reial Societat B.

El capità de l’Andorra, Rubén Bover, assegura que el què estan vivint és històric i que ho volen gaudir al màxim. Aquesta temporada els filials se’ls hi ha donat bé als andorrans, tot i que adverteix que els bascos són diferents.

Té clar que serà un partit de tu a tu i que tingui jugui millor passarà a la següent fi definitiva ronda. Creu que el Francisco de la Hera que és un camp gran i de gespa natural els pot beneficiar. El capità té clar que en aquesta primera final només els serveix la victòria, ja que en cas d’empat al final d’una hipotètica pròrroga es classifica la Reial Societat B perquè va acabar primera del seu grup.

En aquest play-off hi podrà haver públic i la Federació Espanyola de Futbol atorgarà un número concret d’entrades. Des del club ja s’ha fet una crida perquè els aficionats que vulguin animar a l’equip s’informin dels passos a seguir.

El partit es disputarà dissabte a les 20 hores i serà retransmès en directe al Carrusel Andorra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00