Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

Salut Pública concedeix a Crevillent la credencial de municipi adherit a l'IV Pla de Salut Xarxa Salut

Des de la Regidoria de Sanitat s'està treballant en accions de promoció de la salut en el municipi que començaran a desenvolupar-se a la tardor

Entrega de la credencial

Entrega de la credencial / Ajuntament de Crevillent

La directora de Salut Pública de la comarca del Baix Vinalopó, Antonia Soriano, va fer el lliurament a l'alcalde, José Manuel Penalva, i a la regidora de Sanitat, Gema Candelaria Asencio, del certificat d'adhesió de Crevillent a l'IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana i a la xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana Xarxa Salut, amb el compromís de desenvolupar accions de promoció de salut local emmarcades en el pla.

Des de la Regidoria de Sanitat s'està treballant en aquest projecte de prevenció i promoció de la salut que, entre altres coses, portarà al municipi a la tardor activitats dirigides a tota la població que posaran especial èmfasi en com afrontar i disminuir la fatiga pandèmica.

"Mai abans s'havia treballat en prevenció i promoció de la salut de manera permanent i incloent a totes l'edats. Estem il·lusionats que Crevillent ja forme part d'aquesta xarxa de municipis i treballarem per a oferir el millor de Xarxa Salut a la nostra població i que aquesta adhesió no es quede en el paper, sinó que isca al carrer mitjançant activitats", apunta Gema Candelaria.

Antonia Soriano, per part seua, ha destacat el paper fonamental de la col·laboració mútua, més encara en temps de pandèmia, on l'Ajuntament "ha sigut ací quan s'ha necessitat, realitzant un gran paper i labor comunicativa" amb la difusió de vídeos de conscienciació i informació sobre les mesures sanitàries. Ha ressaltat també la importància de la prevenció i de la instauració de línies de promoció de la salut activa. Aquesta adhesió representa "la voluntat de l'Ajuntament de treballar en la promoció de la salut, en emmarcar-lo dins del pla el que es fa és aprofitar-se del saber i experiències d'uns altres i intercanviar actuacions amb altres municipis i aconseguir una activitat participativa" afirma Soriano.

L'alcalde José Manuel Penalva ha afegit la importància que té impulsar des del Consistori accions de promoció i protecció de la salut que redunden en el benestar dels crevillentins i crevillentines, més encara en aquest entorn i situació estressant, amb activitats en pro d'una millora de l'estat de salut de la població no sols física, sinó també psicològica.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?