Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

Energía solar

L'aparcament de l'Hospital Mateu Orfila generarà 900kW amb energia solar

Les obres començaran a la tardor i evitaran el consum de 237.000 kilos de combustible fòssil anualment

Tot l'aparcament de l'hospital estarà cobert per panells solars per generar energia neta.

Tot l'aparcament de l'hospital estarà cobert per panells solars per generar energia neta. / CAIB.

El Govern balear vol instal·lar plaques solars a la coberta de l’aparcament de l’Hospital Mateu Orfila. El projecte té un pressupost d’1,9 milions d’euros, destinat a cobrir les 350 places per a vehicles de l’hospital amb planells que permetran reduir un 20 % la factura energètica del centre, el que se sumarà a l’estalvi de les plaques ja existents.

En total, a l’aparcament del Mateu Orfila s’instal·laran 2570 panells fotovoltaics que generaran una potència de 900 kW, que se sumen als 392 kW ja existents a la coberta. Això evitarà la crema de més de 237.000 kg de combustible anuals.

S’ha de tenir en compte que l’Hospital Mateu Orfila suposa l’1,5 % de tot el consum d’energia de l’illa de Menorca. Per tant, la coberta solar contribuirà a disminuir de manera considerable les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Amb el lliurament del projecte definitiu d’instal·lació de plaques solars de l’Hospital Mateu Orfila, s’inicia la licitació de les obres per tal de començar l’execució durant la tardor de 2021.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?