Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS Rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros extraordinario de este jueves
Moros y cristianos

Vicent Pla: "No hi haurà festes"

El president de la Societat de Festes del Santíssim Crist de l'Agonia explica que s'ha de diferenciar entre les festes i fer algun acte

Bucaneres desfilant per Daniel Gil

Bucaneres desfilant per Daniel Gil / Fernando Valls (Getty Images)

Durant els últims mesos, sobretot en aquest últim on la situació tant ha millorat a la Comunitat Valenciana, ha hagut rumors, s’han sentit moltes coses i tots els ontinyentins acabaven fent-se la mateixa pregunta, més pensant en un miracle del Cristo de l’Agonia que en la realitat, però a tots els ha passat pel cap la qüestió de ¿hi haurà festes enguany?

“Tindre festes és una cosa, fer algun acte puntual és una altra ben diferent” així responia Vicent Pla la pregunta sobre si hi haurà festes aquest estiu. El President de la Societat de Festes del Santíssim Cristo de l’Agonia explicava que “el que a nosaltres ens agradaria és poder celebrar en algun moment les festes tal i com les coneixíem”, però evidentment aclaria que “ens han dit que baix cap concepte permetran els actes multitudinaris”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Vicent Pla lamentava als micròfons de Ràdio Ontinyent que “durant aquests últims dies s’han creat unes falses expectatives respecte a la seua celebració”, afirmava que que “no sé el que passarà amb les Falles, però el que a nosaltres ens han traslladat des de Sanitat és que no s’autoritzarà cap acte que comporte aglomeració de persones i els que se celebren serà amb les mesures sanitàries de distanciament social, mascareta i gel”, matisant que “sempre que ho permeta la situació amb la covid-19, clar”.

La pròpia Societat de Festers expressava ja en un comunicat oficial que “s’ha convocat una reunió de la Junta de Govern de la Societat de Festers, on están representades les 24 comparses, per tal d’informar detalladament sobre allò plantejat a la reunió amb la Conselleria de Sanitat i prendre una decisió sobre la celebració de les nostres Festes, sempre seguint el protocol marcat pel nostre reglament”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Així doncs, caldrà esperar uns mesos per veure quins actes es poden celebrar segons vaja avançant la pandèmia i sempre a partir del mes de setembre, però com ja hem citat a Vicent Pla “no hi haurà festes”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?