Sociedad

Laia Palau: "No estava preparada per deixar de jugar"

La capitana de l'Uni Girona renova una temporada més i encetarà la seva 27a temporada al màxim nivell.

Laia Palau en un partit d'aquesta temporada. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

Va demanar un temps per reflexionar i ja ho ha fet. Laia Palau seguirà liderant l'Uni Girona des de la pista.

La capitana, que el 10 de setembre farà 42 anys, reconeix que ha trigat a donar una resposta i que un dels motius que l'han fet "pensar més" és que a l'estiu no podrà descansar gaire -juga l'Europeu i els Jocs Olímpics- però que després de donar-hi voltes, ha arribat a la conclusió que "no estava preparada ni per deixar de jugar ni per abandonar aquest projecte" de l'Spar Girona.

Laia Palau, jugadora UniGirona

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620992232883/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Palau diu que l'any ha estat molt dur i que té ganes de tornar "a gaudir d'un any amb públic i una certa normalitat". I es reafirma: "Em trobo bé i això em segueix agradant".

Amb el sí de Palau, l'Spar Girona ja té coberta la direcció de joc i en aquests moments compta amb 7 fitxes per a la temporada 2021/22: Laia Flores i Laia Palau (bases), Frida Eldebrink, Julia Soler, Kennedy Burke (exteriors), Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene (interiors).

A falta d'algun fitxatge més per acabar d'apuntalar l'equip després de la retirada de Sonja Vasic i les sortides de Adaora Elonu i Chelsea Gray, queda la incògnita de qui dirigirà l'equip des de la banqueta. La renovació del fins ara tècnic, Alfred Julbe, està en stand by.

27a temporada

Serà la 27a temporada de la capitana de l'Spar Girona al màxim nivell. Va arribar a Girona la temporada 2018/19 i aquell primer curs va contribuir a guanyar la segona lliga del club i a classificar-se per primer cop per a les semifinals de l'Eurocup.

La temporada següent va quedar estroncada pel coronavirus i aquesta temporada ha aixecat la primera Copa de les vermell i negre i l'equip s'ha classificat per primer cop per als quarts de final de l'Euroleague.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00