Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

Sanidad pública

Presenten a Sanitat un projecte de millora per al pla funcional del nou hospital d'Ontinyent

L'equip directiu ha contemplat comptar amb cirurgia urològica, cirurgia de processos oncològics i amb servei de banc de sang

Reunió entre Sanitat i el Departament

Reunió entre Sanitat i el Departament / Departament de salut Xàtiva-Ontinyent

L'equip directiu de l'Hospital d'Ontinyent i la gerència del departament de salut Xàtiva-Ontinyent ha presentat davant la Conselleria de Sanitat un projecte de millora per al pla funcional del nou hospital d'Ontinyent que contemplarà millores en la cartera de serveis que oferisca el centre des del seu inici.

Aquesta millora ha estat traslladada durant una reunió que ha tingut lloc aquest matí entre l'equip de gestió de l'Hospital d'Ontinyent, la gerència del departament amb el director general d'infraestructures Jaime Peris i la subdirectora de planificació i organització assistencial, Cristina Ruíz.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Les millores sobre el pla funcional inicial se centren en els serveis quirúrgics del nou hospital. L'equip directiu ha contemplat comptar amb cirurgia urològica, cirurgia de processos oncològics i amb servei de banc de sang, que pugui facilitar cirurgies en les quals sigui necessari aquest servei, així com contemplar una unitat d'endoscòpies.

Amb això s'espera millorar la cartera de serveis quirúrgics que oferisca el centre hospitalari des de la sea posta en marxa.

Les propostes han estat estudiades i durant la reunió han estat acceptades per totes dues direccions generals. Aquesta millora del pla functional del nou hospital d'Ontinyent comporten un increment de les inversions en infraestructures així com en assistència sanitària.

La gerent del departament Margarita Llaudes a la eixida de la reunió ha manifestat que “Ampliar la cartera de serveis a Ontinyent reverteix sens dubte en reduir les llista d'espera quirúrgica de totes les poblacions adscrites al departament de salut”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?