Deportes

Albert Perrín: "Cada paper que aixequen hi ha merda a sota"

Entrevistem l'exvicepresident del Barça durant la primera etapa de Joan Laporta i expliquem diverses novetats del club, sobretot relacionades amb el Departament Comercial i els patrocinis

La Llotja del 'Què t'hi Jugues' (Programa nº32)

La Llotja del 'Què t'hi Jugues' (Programa nº32)

46:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1621006313278/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En el capítol 32 de 'La Llotja del Què t'hi Jugues entrevistem Albert Perrín, exvicepresident del Barça en l'etapa anterior de Joan Laporta. L'exdirectiu i amic íntim del president ens fa un perfil del personatge i valora l'inici del nou mandat.

"Estic preocupat per l'amic", admet. "Cada paper que aixequen hi ha merda sota", explica Perrín, que s'estén a l'hora d'analitzar el caràcter i les maneres d'actuar del Laporta del 2021.

En el programa també expliquem novetats del Departament Comercial del Barça, els seus objectius a curt i mig termini i una condició que ha posat Nike per a la fabricació de les noves samarretes. I escoltem els exdirectius Maria Teixidor i Jordi Mestre, en entrevistes a EFE i GOAL, valorant les eleccions i admetent que formar part de la junta no compensa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00