Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Psicopedagogia

Ontinyent trau a licitació el servei de Gabinet Psicopedagògic amb millores en la intervenció terapèutica

Es valorarà la introducció de programes per a la millora de l'èxit escolar, d'habilitats socials per evitar l'abandonament escolar davant la covid19, o d'orientació a famílies de menors amb diversitat funcional

Imatge d'arxiu corresponent a una jornada sobre diversitat i escola al CEIP La Solana / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret el concurs públic de la contractació del servei de Gabinet Sociopsicopedagògic municipal, que inclou l’assistència psicosocial en els centres d’Ontinyent. El servei també atendra l’àrea de joventut per col·laborar en la dinamització de l’espai jove. El tipus màxim de licitació s’estableix en 96.250,10 euros pel període ordinari d’execució del contracte, equivalent a 6 mensualitats de prestació efectiva, prorrogable a franges de 6 mesos, sense excedir els 4 anys.

Com a novetat es valorarà que dintre del Projecte-Memòria que s'introduisquen programes innovadors en l'àmbit educatiu: programes específics per a la millora de l'èxit escolar, programes d’habilitats socials i emocionals per evitar l’abandonament escolar davant la covid19, orientació i acompanyament a famílies de menors amb diversitat funcional, i programes d’intervenció terapèutica.

El regidor d’educació, Óscar Borrell, recordava que “aquesta competència ens és impròpia, la Generalitat Valenciana està treballant en un nou Decret d’Orientació que pot canviar la idiosincrasia del servei”. A Ontinyent ens hem adelantat al decret i hem afegit en les millores que pot oferir l'empresa la creació i implementació d’un programa d'intervenció terapèutica. És molt important la intervenció a l’aula per a una millor inclusió de l’alumnat amb dificultats com poden ser l’alumnat amb TEA que necessiten tenir teràpia ocupacional.

El servei es prestarà tant als centres públics i concertats d’Ontinyent, en els nivells d’infantil i primària com al CFPA Sant Carles, el servei d’atenció temprana 0-3 anys, i la dinamització d’activitats en matèria d’infància i joventut. Les empreses interessades en dur a terme el servei poden presentar les seues ofertes en el registre d'entrada de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad