Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

Pantano Bellús

La CHX actuarà al pantà de Bellús per millorar el sanejament

En breu podrien iniciar les millores després de les queixes constants dels municipis confrontants

Imatge del Pantà de Bellús

Imatge del Pantà de Bellús / Jose A. Bernat Bacete (Getty Images)

La directora general de AVANT, l'Agenda Valenciana Antidespoblament, Jeannette Segarra, es va reunir ahir amb el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer Miguel Polo, traslladant-li el malestar en el qual viuen algunes poblacions confrontants al pantà de Bellús per les males olors, els mosquits etc.

Segarra va informar de la problemàtica, i de les necessitats d'adequar el pantà, per a poder millorar les condicions dels habitants dels municipis confrontants que són els que pateixen aquests problemes. Ella està segura que aquesta zona té un gran potencial i es pot revitalitzar, per exemple creant rutes, esports aquàtics etc

El president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, li va assegurar que es posaran en marxa quatre mesures per a millorar les condicions de l'embassament. En breu es duran a terme tècniques innovadores en el llit del pantà per a netejar-lo i millorar d'aquesta manera la qualitat de l'aigua. D'altra banda, la presa de Bellús té una única presa de sortida, i pròximament es realitzarà una multipresa, així es podrà extreure l'aigua des de la capa que tingui millor qualitat.

Jeannette Segarra també ha aconseguit que el president de la Confederació li asseguri que hi haurà millores en la depuració i els col·lectors que aboquen en el riu. I finalment s'augmentarà la capacitat de l'embassament, encara que per a això s'ha de construir un viaducte per a les vies del tren.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?