Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Menorca es presenta a Fitur com a destinació segura i sostenible

Aquest dimarts ha tingut lloc un primer acte de presentació

Trobada d'empresaris a Fitur

Trobada d'empresaris a Fitur / CIMe

L’interès per Menorca durant aquesta temporada 2021 per part dels turistes nacionals està registrant un increment superior al 80% en comparació al 2019, segons els darrers informes relacionats amb el volum de recerca de vols per viatjar a l’illa entre els mesos de juny a setembre.

Madrid, Barcelona i Bilbao son, ara mateix, els punts d’origen on aquest interès és més destacat, a la vegada que augmentem els indicadors com la satisfacció amb la planta hotelera i la percepció de seguretat. Conscients que el mercat nacional tindrà un paper important en la reactivació d’aquesta temporada, marcada per la incertesa de la Covid, Consell insular i empresaris sumen esforços aquests dies a Fitur per promocionar Menorca en el mercat nacional.

Aquest dimarts es va celebrar ja un primer acte, amb presència de la presidenta del Consell, Susana Mora, i un grup de 10 empresaris representant diferents sectors de l’oferta turística de l’illa com són les empreses de turisme actiu, de gastronomia, del sector nàutic, el sector agroalimentari i hotel. Mora va destacar la importància de sumar esforços entre sector públic i privat, implicant a tota la societat civil per fer possible recuperar quotes de mercat turístic.

L’acte va arreplegar un grup de 41 agències de viatge i 20 periodistes de mitjans de referència com Marie Claire, Elle Gourmet, Woman, Sport Life o Guía Repsol i de suplements i programes especials de viatges.

Durant l’esdeveniment es va presentar el vídeo promocional de la campanya “Menorca, lo que nos gusta sentir” a la vegada que es va fer referència a com s’ha gestionat la pandèmia i s’ha controlat l’expansió del virus durant tots aquests mesos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?