Sociedad
UN MÓN MILLOR

El futur de les energies renovables al Camp de Tarragona

La transició energètica aboca Tarragona a una transformació completa del model productiu amb les renovables agafant el relleu de les fonts que han dominat el segle XX. La descarbonització no és una opció, és un repte planetari. Però el debat, com sempre, està obert

Tarragona

El Sud de Catalunya és el principal subministrador d'electricitat. Ho ha estat durant dècades, amb un model basat en una energía nuclear que ja té data per a la seva fi. En paral.lel, la transició energètica comporta l'aprofitament d'extensions ingents de sòl per instal.lar aerogeneradors i parcs fotovoltaics.

Com afronta Catalunya aquest repte? Quines oportunitats genera per al Camp de Tarragona? Quines problemàtiques de fons desperta al món rural? Aquestes són les principals preguntes que vol respondre Un món millor.

Programació pel pròxim dia 27 de maig. / SER Catalunya

-Primera taula: Transició energètica i territori, a càrrec de Manel Torrent, director de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) i Carles Brull, alcalde de Falset.

-Segona taula: Les oportunitats del Camp de Tarragona, a càrrec de Jordi Cartanyà, químic coordinador de la plataforma Hidrogen Verd Catalunya i Xavier Sabaté, polític.

- Tercera taula: Projectes sostenibles liderats des del territori. Amb la participació de Beatriz Mesas CEO de Incapto Coffee, Javier Lavernia CEO de Tecnovelero i Cristina Miret, responsable de Medi Ambient de l’Autoritat Portuària de Tarragona

Dijous 27 de maig, a les 18.00 hores al Teatret del Serrallo. Places limitades. Per assistir presencialment com a públic cal enviar una sol.licitud a tarragona@cadenaser.com o reus@cadenaser.com. L'acte es podrà seguir en streaming a través de www.radioreus.cat i www.sertarragona.cat.

Amb el suport del Port de Tarragona, l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i el patrocini de Toyota Autoforum.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad