Sociedad

La jutge descarta la biòpsia que vol l'acusació i confrontarà mostres d'ADN per acreditar el parentiu d'Abidal

Eric AbidalGetty Images

Barcelona

Fonts de la defensa han confirmat que el jutjat rebutjarà la demanda de l’advocada de l’Estat per tal que se li faci a Eric Abidal una biòpsia per aclarir i acreditar el parentiu entre qui va ser secretari tècnic del Barça i el seu cosí Gérard Armand.

L’acusació, en aquest cas l’Advocacia de l’Estat, té encara molts dubtes.

Però l’informe forense segons aquestes fonts és contundent i no considera recomanable aquesta biòpsia en el fetge d’Abidal pels riscos que la intervenció pot tenir per a la seva salut.

De manera que el jutjat s’ inclina per recuperar les mostres del fetge i biològiques en el moment del trasplantament i confrontar l’ADN del receptor i del donant per acreditar el parentiu.

Recordem que en paral·lel el jutjat ha investigat la documentació d’Abidal i del seu cosí pel que fa a la seva filiació i també a instàncies de l’advocacia de l’Estat està pendent de saber si les autoritats franceses s’ avenen a informar de la situació patrimonial del cosí d’Abidal per saber si els seus ingressos o patrimoni es va incrementar a partir de la donació.

Recordem que en aquest cas s’ investiga un possible cas de tràfic d’òrgans en el que també hi estan involucrats, entre altres, l’ex president del Barça Sandro Rosell.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00