Deportes

Emerson Royal, primer fitxatge del Barça 2021-2022

Segons ha informat Adrià Albets al 'Que t'hi Jugues!', el defensa del Betis vestirà la samarreta del Barça la temporada vinent.

Emerson Royal, primer fitxatge del Barça 21-22

Emerson Royal, primer fitxatge del Barça 21-22

05:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1621345549252/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després d'haver-se escapat el títol de Lliga i a falta d'una jornada per a la finalització d'aquesta temporada, el Barça ja comença a valorar noves incorporacions de cara al pròxim curs. Segons ha informat Adrià Albets a 'Que t'hi Jugues!' el club blaugrana considera molt positiu el rendiment d'Emerson al Betis i és per aquest motiu que des de l'entorn del mateix jugador, asseguren que el Barça compta amb ell. S'ha explicat també que el jugador ja té casa a Barcelona de cara a fer ja la pretemporada amb el club blaugrana.

El defensa seria el primer fitxatge del nou Barça de Laporta, i des del club apunten que pot ser un bon reforç per a la nova temporada. Emerson és propietat compartida entre Barça i Betis, actualment està cedit en l'equip verd-fins a final de temporada, de manera que si el Barça ho vol en propietat, hauria de pagar 9 milions d'euros al Betis. Des del Betis han dit que el Barça té fins a final de mes per dir si el compra o no finalment. Des del Barça a canvi apunten que el jugador és propietat d'ells i que comparteixen un percentatge amb l'entitat bètica.

A més, amb els Jocs Olímpics a finals de juliol, segons l'entorn del jugador, el club blaugrana li ha dit que ha d'escollir els JJ.OO o la Copa Amèrica, i Emerson ha decidit triar els jocs amb el Brasil, de manera que s'incorporaria més tard al FC Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00