Deportes

Hakan Alfredson: "El 50% dels esportistes pateix aquesta mateixa lesió de Ter Stegen"

El Doctor Hakan Alfredson demà operarà del tendó rotulià del genoll dret al porter del Barça i ens ha donat alguns detalls de la intervenció en paraules exclusives pel 'Què t'hi Jugues!'.

Hakan Alfredson: "La lesió de Ter Stegen és molt comuna entre els esportistes"

Hakan Alfredson: "La lesió de Ter Stegen és molt comuna entre els esportistes"

04:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1621430778640/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir el Doctor Jordi Ardèvol ens donava el seu punt de vista sobre la lesió de Ter Stegen, avui al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut saber de primera mà com és aquesta lesió i quines impressions té el mateix doctor que operarà al porter del Barça. El Doctor Hakan Alfredson ha passat pels micròfons de SER Catalunya per fer dos apunts previs a la intervenció a la qual se sotmetrà Marc André Ter Stegen en el dia de demà a Malmö.

Sobre el tipus de lesió

"Avui dia s'ha convertit en una lesió bastant comuna en esports físicament explosius... Més del 50% de tots els jugadors pateixen aquestes lesions, així que és un fet comú en molts esports"


És una operació complicada? Temps de baixa?

"No puc dir res sobre això, primer haig de fer la intervenció. La veritat que no sé com serà el procediment tenint en compte que ja l'han operat abans, pot ser senzill o pot ser difícil. Encara no ho sé"


La lesió de Ter Stegen i la intervenció a Suècia

El porter del FC Barcelona serà intervingut al tendó rotulià del genoll dret aquest dijous a Malmö. Tal com detallem en aquest article, l'operació serà realitzada pel doctor Hakan Alfredson i sota la supervisió dels serveis mèdics del club. El porter alemany serà baixa dissabte a la darrera jornada de Lliga davant de l'Eibar i tampoc podrà disputar l'Eurocopa amb la seva selecció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00