Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
ARREL

Prevenció del consum del tabac a L'Alcoià i El Comtat

Diferents entitats de la comarca organitzen diverses activitats amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac

Arrel (26/05/2021)

Arrel (26/05/2021)

32:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1622036209873/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat i de l’Ajuntament d’Alcoi, el Departament de Salut d’Alcoi i la Unitat d’Alcohologia i Tabaquisme d’Alcoi, amb la col·laboració de SOLC i AECC, han organitzat una sèrie d’activitats per previndre el consum del tabac entre la població de L’Alcoià i El Comtat i, en especial, als adolescents.

És la campanya Viu sense tabac on s’inlcou la difusió de diferents infografies relatives al consum de cànnabis i tabac, les conseqüències del seu fum, la farmacologia de les addiccions, els seus efectes clínics i els aspectes legals d’ambdues.

A més, durant aquesta setmana, l’alumnat de 1r d’ESO de centres de L’Alcoià i El Comtat estan visualitzant un vídeo –amb testimonis de persones que son ateses a les unitats d’alcohologia i tabaquise i desmentint mites i falses creences sobre el tabaquisme- i treballen els contigunts de l’audiovisual a través d’un kahoot.

Unes accions que acabaran el proper dilluns coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac. Per a eixe 31 de maig s’ha organitzat la taula redona sobre Perspectives sobre tabaquisme i com deixar de fumar que es podrà seguir en línia.

Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat; Alicia Ureña i Alicia Becerro, tècniques de la Unitat de Conductes Addictives de l’Ajuntament d’Alcoi, han estat en Arrel per explicar totes aquestes activitats. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00