Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

ARREL

Prevenció del consum del tabac a L'Alcoià i El Comtat

Diferents entitats de la comarca organitzen diverses activitats amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat i de l’Ajuntament d’Alcoi, el Departament de Salut d’Alcoi i la Unitat d’Alcohologia i Tabaquisme d’Alcoi, amb la col·laboració de SOLC i AECC, han organitzat una sèrie d’activitats per previndre el consum del tabac entre la població de L’Alcoià i El Comtat i, en especial, als adolescents.

És la campanya Viu sense tabac on s’inlcou la difusió de diferents infografies relatives al consum de cànnabis i tabac, les conseqüències del seu fum, la farmacologia de les addiccions, els seus efectes clínics i els aspectes legals d’ambdues.

A més, durant aquesta setmana, l’alumnat de 1r d’ESO de centres de L’Alcoià i El Comtat estan visualitzant un vídeo –amb testimonis de persones que son ateses a les unitats d’alcohologia i tabaquise i desmentint mites i falses creences sobre el tabaquisme- i treballen els contigunts de l’audiovisual a través d’un kahoot.

Unes accions que acabaran el proper dilluns coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac. Per a eixe 31 de maig s’ha organitzat la taula redona sobre Perspectives sobre tabaquisme i com deixar de fumar que es podrà seguir en línia.

Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat; Alicia Ureña i Alicia Becerro, tècniques de la Unitat de Conductes Addictives de l’Ajuntament d’Alcoi, han estat en Arrel per explicar totes aquestes activitats. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?