Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Museos

Ciutadella adjudica l'execució del projecte museístic de Can Saura

Disposarà de tres grans àrees temàtiques i es començarà a fer després de l 'estiu

Així lluirà l'entrada del Museu de Ciutadella un cop estigui a punt.

Així lluirà l'entrada del Museu de Ciutadella un cop estigui a punt. / Ajuntament de Ciutadella.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha adjudicat a l’empresa Patrimonio Inteligente SL l’execució del projecte museogràfic per al Museu Municipal de Ciutadella de Can Saura.

 L’adjudicació es va fer al final d’abril per un import de 282.800,46 €, IVA inclòs, i a la darrera Junta de Govern d’aquest mes de maig ja s’ha aprovat l’adjudicació de la direcció tècnica de l’execució del projecte per un import total de 14.943,50 € també amb l’IVA. L’actuació es preveu que es posi en marxa després de la temporada d’estiu per no interferir amb els turistes.

El nou espai oferirà un plantejament que depassa l’àmbit històric i que ofereix una visió molt més àmplia, i emfatitza aquelles temàtiques estretament associades a Ciutadella i al seu entorn, tant des del vessant del patrimoni natural com de l’històric, però també inclou elements de patrimoni immaterial, menys freqüents en els museus però que adquireixen un significat molt important en el cas de Ciutadella.

El relat es configurarà a partir de tres àrees temàtiques. La primera durà per nom ‘Un recorregut per la història de Ciutadella’. Es concep com una exposició permanent en el temps, ja que mostrarà continguts bàsics per a la interpretació de Ciutadella i del seu entorn. La segona àrea temàtica, titulada ‘Fragments de la història de Menorca’, es dedicarà a àmbits concrets de la història i de la societat ciutadellenca. La tercera àrea se centrarà en un sol discurs, ‘La festa de Sant Joan’.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?