Viernes, 18 de Junio de 2021

Otras localidades

Roses i Lloret esperen turistes nacionals i internacionals a mitjans de juny

Les restriccions de mobilitat en alguns països han fet retrasar aquesta arribada i les reserves que hi havia per finals de maig i principis de juny s'han cancel·lat.

Tot i la tornada del turisme internacional, la majoria de visitants tornarà a ser turista de proximitat.

Tot i la tornada del turisme internacional, la majoria de visitants tornarà a ser turista de proximitat. / Agència ACN | Aleix Freixas

Les dues destinacions gironines han començat a notar la presència de turistes internacionals, sobretot francesos i holandesos, però esperen l’obertura total a mitjans de juny.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

De fet, Miquel Gotanegra, president dels empresaris de Roses i Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, calculen que serà en aquest moment quan els hotels més grans obriran les seves instal·lacions.

Tots dos diuen que ni Lloret ni Roses es poden permetre repetir una temporada com la passada, on només van omplir un 60% de les habitacions disponibles. Tot i això, creuen que tornarà a ser un estiu protagonitzat pel turisme de proximitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?