Sociedad

Roses i Lloret esperen turistes nacionals i internacionals a mitjans de juny

Les restriccions de mobilitat en alguns països han fet retrasar aquesta arribada i les reserves que hi havia per finals de maig i principis de juny s'han cancel·lat.

Tot i la tornada del turisme internacional, la majoria de visitants tornarà a ser turista de proximitat. / Agència ACN | Aleix Freixas

Girona

Les dues destinacions gironines han començat a notar la presència de turistes internacionals, sobretot francesos i holandesos, però esperen l’obertura total a mitjans de juny.

Miquel Gotanegra, Elizabeth Keegan, turisme Girona

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1622093799950/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De fet, Miquel Gotanegra, president dels empresaris de Roses i Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, calculen que serà en aquest moment quan els hotels més grans obriran les seves instal·lacions.

Tots dos diuen que ni Lloret ni Roses es poden permetre repetir una temporada com la passada, on només van omplir un 60% de les habitacions disponibles. Tot i això, creuen que tornarà a ser un estiu protagonitzat pel turisme de proximitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00