Sociedad
ORDINO

Secnoa ajorna inversions a Ordino-Arcalís per culpa de la pandèmia

El comú ordinenc ha aprovat la proposta d'actualització del Pla director de l'estació d'esquí, que va ser aprovada pel consell d'administració de Secnoa

La carretera que arriba a Ordino Arcalís. / SECNOA

Andorra la Vella

El comú ordinenc ha aprovat la proposta d'actualització del Pla director de l’estació d’esquí, que va ser aprovada pel consell d'administració de Secnoa, a causa de les afectacions que ha tingut l'estació per l'impacte de la Covid-19. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha explicat que les inversions previstes en el pla es mantenen i l'únic que varia són els terminis. En funció de com vagin evolucionant els mercats, aquestes inversions es poden seguir allargant o fins i tot escurçant.

Concretament, aquesta actualització del pla prioritza per aquest any la inversió pel mirador de Tristaina i la redistribució de l'escola d'esquí a la zona de Planells.

Per contra, les inversions més afectades per aquest any seran els edificis de l'Hortell i de taquilles a la part baixa de l'estació i l'ampliació de l'edifici de la Coma, les quals s'han traslladat per la temporada 2022-2023. Tot i així, el cònsol ha recordat que l'estació es troba en una situació privilegiada després d'entrar a formar part del projecte global de Grandvalira.

D'altra banda, un dels temes més tractats durant la sessió ha estat la taula de treball entre el comú i el quart d'Ordino sobre el futur de l'hotel Casamanya. En aquest àmbit, la consellera de l'oposició de MovemOrdino, Sandra Tudó, ha lamentat que no es tingui en compte l'oposició per tirar endavant un projecte tan gran. Mortés ha assegurat que hi ha tres opcions fermes sobre la taula, a banda d'altres propostes. Així, una seria l'adaptació de l'hotel com a habitatges pels treballadors de Grifols o la instal·lació d'un supermercat d'una gran superfície.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00