Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Prohibit relaxar-se

L'entrenador del Girona diu que volen acabar amb victòria per arribar bé al play-off.

Hi ha 6 jugadors a una targeta de la suspensió però Francisco diu que no els pot reservar tots.

Stuani i Luna, encara lesionats, estan descartats per al partit de Cartagena.

Francisco durant un partit d'aquesta temporada. / Imatge: Girona FC

Girona

“L’any passat vam perdre l’últim partit abans del play-off a Alcorcón i no em va agradar aquella sensació encara que després vam trigar a començar les eliminatòries”, ha dit l’entrenador del Girona, Francisco, a 56 hores de l’últim partit de la fase regular de la temporada a Cartagena.

Per això, tot i que la part principal de la feina està feta i hi ha fins a 6 jugadors que estan a una targeta d’haver de descansar –Stuani, Sylla, Bustos, Yan Couto, Terrats i Pablo Moreno- la intenció del tècnic “és acabar guanyant i en bona dinàmica” davant d’un rival que no s’hi juga res però que en “les últimes jornades ha sumat quasi els mateixos punts” que el Girona.

Francisco, prèvia Cartagena

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1622206088304/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Això vol dir que no tolerarà que hi hagi relaxació en el grup però ja ha aclarit que han entrenat “amb molta intensitat” perquè “tothom vol estar bé per estar disponible”.

El tècnic ha donat a entendre que treurà un 11 competitiu en el que hi haurà d’haver jugadors amenaçats de suspensió al costat d’altres que s’han de foguejar per si se’ls necessita al play-off:“hi ha força jugadors amb 4 targetes que si veuen la cinquena no jugarien però si no juga cap d’ells no podríem fer alineació. Hem de veure qui necessita més minuts, qui necessita confiança o qui necessita marcar”. És fonamental, però, “que no hi hagi targetes si no ve d’una acció del joc”.

Preguntat per la sobrecàrrega de jugadors amenaçats a la davantera, el tècnic ha dit que hi ha moltes variants per poder seguir traient un 11 en condicions i per demostrar que no li preocupa ha dit que si, arribats al casa, es quedés sense pòlvora, “posaria l’Arnau Martínez de davanter”.

Combinacions

El Girona pot acabar des de tercer fins a sisè, posició en la que cauria si perd i el Rayo Vallecano guanya. Per millorar el cinquè lloc actual ha de millorar els resultats de Leganés, que juga a Saragossa, i Almería, que ho fa la camp de l’Sporting.

Si només supera el resultat d’un d’ells, serà quart i si els supera a tots dos, serà tercer. Mantindrà el cinquè lloc si iguala els resultats dels dos equips que el precedeixen sempre que no sigui una derrota que vagi combinada amb un triomf del Rayo. En aquell cas hi hauria un quadrúple empat a 40 punts i el Girona seria l’últim.

L'entrenador, però, ha dit que no n'estarà gaire pendent i ha revelat que en l'anterior partit contra l'Alcorcón -en què el Girona es va classificar matemàticament per al play-off- va preguntar què feien el Rayo i l'Sporting "al minut 85, just abans de marcar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00