Sociedad

Primer obstacle, l'Almería

El Girona empata a 1 al camp del Cartagena, acaba cinquè i s'enfrontarà contra l'Almería en la primera eliminatòria de play-off amb el factor camp en contra.

L'anada serà dimecres 2 de juny a Montilivi i la tornada a Almería el dissabte dia 5, tots dos a les 21H.

Aday, durant el partit a Cartagena. / Imatge: LFP

Girona

El Girona s'enfrontarà contra l'Almería en la primera eliminatòria de play-off d'ascens a Primera. L'anada serà el dimecres a Montilivi (21H) i la tornada el dissabte a Almería (21H). Tampoc tindria la tornada a casa en una hipotètica segona eliminatòria a menys que no hi coincideixi amb el sisè, el Rayo, que va conservar el lloc tot i perdre contra el Lugo a Vallecas, i s'enfrontarà al Leganés.

L'equip gironí ha acabat cinquè després d'empatar a 1 al camp del Cartagena en l'última jornada. De Blasis ha avançat els locals al minut 60' i Valery ha empatat als 79'. Ni que hagués guanyat hauria millorat la seva posició perquè l'Almería, el seu rival, ha guanyat per 0-2 al camp de l'Sporting i el Leganés ho ha fet per 0-5 a Saragossa.

El tècnic del Girona ha decidit apostar pels menys habituals. En defensa, Calavera ha rellevat Yan Couto -que tenia 4 targetes-, Bernardo ha entrat per Juanpe i Aday ho va fer per Franquesa. Al mig del camp, Kébé i Terrats han ocupat els llocs de Cristóforo i Gumbau i, en atac, Bustos i Samu Saiz han donat descans a Sylla i Bárcenas.

Rueda de prensa FC Cartagena vs Girona FC

Tot i els canvis, l'equip ha estat competitiu i Francisco ha aconseguit superar el tràmit sense que cap dels jugadors amenaçats de suspensió -Couto, Terrats, Sylla, Bustos, Stuani i Pablo Moreno- veiés una cinquena targeta groga que li impedís començar el play-off.

El tècnic ha explicat que els lesionats Stuani i Luna estan evolucionant i que espera poder comptar amb ells. També ha confirmat que Yoel Bárcenas -convocat per Panamá per afrontar dos partits classificatoris per al Mundial- hi serà dimecres i de cara a dissabte ja és veurà.

Precedents

Serà la segona vegada que el Girona es creua amb l'Almería en un play-off d'ascens. El primer cop va ser en la temporada 2012-13, amb l'actual tècnic de l'Almería -Rubi- a la banqueta del Girona.

En aquella ocasió, el Girona va perdre l'eliminatòria definitiva per un global de 4-0: 0-1 a Montilivi i 3-0 a Almería. Els precedents d'aquesta temporada a la lliga tampoc son favorables perquè el Girona va empatar a 0 a Almería i va caure a Montilivi per 0-1 amb un gol de Sadiq més que dubtós.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00