Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

Día Medio Ambiente

Ontinyent organitza 8 sessions d'un espectacle de dansa al carrer per conscienciar sobre el canvi climàtic

"InSOStenible" es posarà en escena en el dia mundial del Medi Ambient que se celebra aquest dissabte

Presentació d'Insostenible

Presentació d'Insostenible / Ajuntament d'Ontinyent

“Cada persona hem de pensar en el mon que volem deixar a les properes generacions, i com d’insostenibles són els actuals habits de consum". Amb aquest objectiu apuntat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l'Ajuntament d'Ontinyent ha organitzat per al proper dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, un total de 8 sessions de l'espectacle de dansa de carrer "InSOStenible". Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Sostenibilitat en la que participen l’Associació de Dansa Ópera i l’empresa Reciclatges Guerola.

L’alcalde recordava que en esta legislatura l’Ajuntament ha invertit ja 5 milions d’euros en accions que afecten positivament al medi ambient i la previsió es completar una inversió de 14 milions. “Estem fomentant l’ús de bicis elèctriques, del bus urbà gratuït, apostem per un urbanisme que afavorisca una mobilitat que prioritze a les persones, preparem les infrastructures públiques perque siguen més eficients i fins i tot s’autoabastiquen...Però per molt que fem, la clau és la implicació i la corresponsabilitat de cada persona”, remarcava.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “dins l’aspecte concret de la generació de residus l’Ajuntament també està actuant, i per això anem a posar en marxa la recollida selectiva de residus porta a porta amb l’objectiu de reciclar un 70% del que es genera. Però coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, volem incidir en la sensibilització sobre un aspecte clau com és que el millor residus és el que no es genera, i al mateix temps donar suport a l’activitat cultural d’entitats com l’Associació Dansa Ópera, que tantes dificultats han passat degut a la pandèmia”, assenyalava.

Així, Gandia explicava que va a a portar-se al carrer un espectacle “molt original” al que s’ha implicat als i les escolars que han elaborat més de 3000 flors de plàstic que seran emprades per a l’espectacle, que inclou també unes grans bales de material reciclat cedides desinteressadament per l’empresa Reciclatges Guerola.

L'espectacle es posarà en escena a les 19:30 i a les 20:00 en la Plaça de la Concepció, la Plaça de Sant Domingo, el carrer Pintor Segrelles junt al Centre Comercial El Teler i la Plaça Major, tal com consta en el cartell elaborat amb imatges realitzades i cedides pel fotògraf Josele Castelló, per al qui la regidora també tenia paraules d’agraïment.

La presentació de l’espectacle també comptava amb la presència de Fany Donat i Dori Asensi, de l’Associació Dansa Ópera; i de Javier Guerola, de l'empresa Reciclatges Guerola; qui se sumaven a la invitació de l'Alcalde i la regidora a la ciutadania per gaudir de l'espectacle d'aquest dissabte als carrers i mentalitzar-se de la importància de separar en origen els residus domèstics.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?