Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

'Esperando a Godot'

Esperando a Godot

Esperando a Godot / Cadena SER

Considerat un dels grans clàssics del teatre del segle XX, Esperando a Godot torna a l'actualitat amb aquesta adaptació dirigida per Antonio Simón i protagonitzada per Pepe Viyuela, Alberto Jiménez, Juan Díaz, Fernando Albizu i Jesús Lavi. L'eterna obra de Samuel Beckett camina entre el drama i la comèdia per a parlar-nos de la vulnerabilitat i el coratge de l'ésser humà.

Vladimir (també anomenat Didí, interpretat per Alberto Jiménez) i Estragón (Conegut com a Gogó, Pepe Viyuela) esperen l'arribada de Godot al costat d'un camí, al costat d'un arbre. Passen el temps conversant i a vegades discutint. Els interromp l'arribada de Pozzo (Fernando Albizu), un home cruel que afirma ser l'amo de la terra on es troben, i que porta lligat del coll al seu criat Lucky (Juan Díaz), a qui sembla controlar per mitjà d'una llarga corda. Després de la partida de Pozzo i Lucky, un Noi (Jesús Lavi) arriba amb un missatge de Godot: “Aparentment, no vindrà avui, però vindrà demà a la tarda”.

Des del programa Què t’hi jugues! de SER Catalunya, el proper dimarts 1 i dijous 3 de juny estiguis atent de 12 a 14h, perquè durant el programa podràs participar per guanyar una entrada doble per les sessions dels dies dimecres 2 ó divendres 4 de juny, a les 20h.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?