Sociedad
Sucesos

Detenen dues dones a Maó per falsificar receptes mèdiques

Van robar el segell d'un metge i un talonari per sol·licitar fàrmacs

Les receptes falses i el segell mèdic que es va furtar. / Policía Nacional.

Mahón

Agents de la Policia Nacional a Maó van detenir al llarg del mes de maig a dues dones espanyoles de 34 anys pels delictes de furt, falsedat documental, usurpació d'identitat i estafa.

Els agents van tenir coneixement dels fets al novembre de 2020, quan un metge va interposar una denúncia, per una possible sostracció del seu segell mèdic. Després de la corresponent investigació per aquests fets, es va comprovar que la detinguda hauria sostret el segell mèdic en connivència amb una altra dona, a la qual se li van imputar els mateixos fets, en qualitat de cooperadora necessària.

Pel que sembla, a part del furt del segell metge, haurien robat també un talonari de receptes mèdiques en blanc, falsificant les mateixes, incloent la signatura i l'estampa del segell sostret.

Van arribar a lliurar 3 receptes mèdiques, en diferents farmàcies de l'illa de Menorca, arribant a aconseguir un total de 90 pastilles d'ansiolítics. Finalment es va poder recuperar el segell metge que es va reintegrar al seu legítim propietari, a més de recobrar les tres receptes originals, presumptament falsificades, evitant que es pogués seguir cometent el delicte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00