Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Cultura

Es Castell estrena un nou Casal d'entitats

Allotjarà la Colla de Geganters i Grallers des Castell, la secció d'escacs del Centre de Cultura, l'associació Revel'art i la Societat Ornitològica de Menorca

Les entitats que ocuparan el casal van signar el conveni per la cessió de l'espai.

Les entitats que ocuparan el casal van signar el conveni per la cessió de l'espai. / Ajuntament des Castell.

L'Ajuntament i les quatre entitats que ocuparan el nou Casal d'Entitats des Castell han signat aquesta setmana els seus convenis de col·laboració. Durant l'acte, la batlessa Joana Escandell va fer entrega de les claus als representants de les diferents entitats i els va mostrar els espais del nou centre.

El nou Casal d'Entitats des Castell està ubicat en un local municipal del carrer Agamèmnon. El local compta amb quatre espais diferents, que ocuparan la Colla de Geganters i Grallers des Castell, la secció d’escacs del Centre de Cultura, l’associació Revel'art i la Societat Ornitològica de Menorca. A més, hi ha una sala polivalent per a ús compartit i oberta a tota la ciutadania i entitats, en la qual es podran realitzar tota mena d’actes i reunions.

El Casal d’Entitats des Castell forma part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania en els Pressuposts Participatius 2018 del Consell Insular de Menorca, amb una partida assignada de 45.000 euros. Posteriorment, es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i el Consell, mitjançant el qual el consistori es va comprometre a realitzar les obres necessàries per a desenvolupar la iniciativa (licitació, contractació i direcció de les obres). Per altra banda, el projecte també compta amb finançament provinent del Pla territorial d'instal·lacions i equipaments culturals 2020 del Consell Insular de Menorca, a través del qual la institució insular ha aportat 35.201 euros. D'aquesta manera, del cost total de la reforma (161.000 euros), l’Ajuntament n''ha aportat 80.799 euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?