Deportes

Els contractes amb I3 Ventures eren una ordre directa i específica de Bartomeu

Això és el que han explicat dos dels exdirectius investigats per suposada corrupció davant la jutge. Grau i Ponti també neguen conèixer la difamació.

Connexió Ciutat de la Justícia: comencen les declaracions judicials pel 'Barça Gate'

Connexió Ciutat de la Justícia: comencen les declaracions judicials pel 'Barça Gate'

11:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623075167085/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Connectem en diverses ocasions amb la Ciutat de la Justícia per saber la darrera hora sobre les declaracions judicials del cas 'Barça Gate'. Avui el torn era per Óscar Grau i Gómez Ponti. En finalitzar les declaracions, hem pogut escoltar en directe a l'advocat del club, Carles Monguilod. Ens ha apropat tota aquesta informació Jordi Martí.

L'ex-CEO del Barça, Òscar Grau ha declarat el primer al jutjat, posteriorment ho ha fet Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics del club. Com a Bartomeu i a la seva mà dreta, Masferrer, se'ls investiga per suposada administració deslleial i corrupció en negocis.

Els contractes amb I3 Ventures eren una ordre directa i específica de Bartomeu han explicat dos dels exdirectius investigats per suposada corrupció davant la jutge. Grau i Ponti també neguen conèixer la difamació.

Això és el que ha explicat a la sortida de la Ciutat de la Justícia, Carles Monguilod (advocat del Barça), qui ha confirmat que les declaracions de Grau i Ponti s'han basat en reafirmar que "el president Bartomeu és qui va ordenar aquestes feines i els treballadors van fer cas a les ordres del president".

Sobre "el fet de trossejar contractes", ha explicat Monguilod que això encara és objecte d'investigació i que "cal saber si hi ha hagut administració deslleial que hagi perjudicat a patrimoni del club". Un fet que, conclou l'advocat, "encara no ho sabem i hem de ser prudents".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00