Deportes

Pep Guardiola: "Koeman mereix seguir un any més"

En un acte promocional en un camp de golf de Mallorca, Guardiola ha coincidit amb Laporta i ha atès als mitjans de comunicació.

Escoltem a Pep Guardiola al 'Què t'hi Jugues!': Koeman, Kun Agüero, Eric Garcia, Joan Laporta, Ancelotti...

Escoltem a Pep Guardiola al 'Què t'hi Jugues!': Koeman, Kun Agüero, Eric Garcia, Joan Laporta, Ancelotti...

10:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623075342427/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En un esdeveniment promocional a un camp de golf de Mallorca. Aquí és on hem pogut escoltar a Pep Guardiola parlant sobre diversos fronts de l'actualitat blaugrana: Ronald Koeman, possibles fitxatges, els noms de Kun i Eric, l'interès del Barça per la seva figura, etc. Ens n'ha apropat tots els detalls el company de SER Mallorca, Marc Requeni. Un acte on, per cert, ha coincidit també amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Sobre Agüero i Eric Garcia

"Agüero i Eric Garcia són dos grans fitxatges, encerts totals. Kun és golejador, amb Eric ja li vaig dir a Koeman que ha fet un fitxatge espectacular, serà un dels capitans de la propera dècada".

Sobre Ronald Koeman

"Ha estat un any molt difícil per a tots els equips, Koeman mereix seguir un any més, amb públic a l'estadi, el Barça ha caigut al final en Lliga, va guanyar la Copa, amb la defensa de 5 que en atac era gairebé un 3- 4-3 va jugar per moments el millor futbol d'Espanya".

"Koeman entén que després del final de Lliga tots necessitaven un temps per prendre una decisió, a la fi parlant s'han trobat i seguirà sent entrenador. ¿Xavi? Amb Xavi no he parlat".

"Als entrenadors ens afebleix perdre, Koeman l'any que ve es debilitarà si perd, però les coses seran molt diferents d'aquest any, hi haurà gent a l'estadi ... Res és comparable mediàticament a Barça o Madrid, si no vols això no et dediquis a aquest treball".

Converses amb Laporta

"He parlat amb Laporta, l'he vist molt convençut de la decisió que ha pres amb Koeman".

"¿Interès del Barça? (silenci) Tinc dos anys de contracte al City, estic content i així seguirà sent... ".


Sobre Ancelotti

"Tinc molt bona relació amb Ancelotti, és un mànager excepcional, tàcticament molt intel·ligent, estic molt content per ell, va fer una bona feina al Madrid".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00