Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

Una de contrastos

Marc Grau, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Li ho havia escoltat a molta gent. Fins i tot a Ximo Lloréns, ací mateix en una de les seues columnes.

Anar a vacunar-se ha sigut la cosa més plaent dels últims mesos. Tot amabilitat. Des de qui el pregunta a quina hora tens cita encara al carrer, passant pel benvolgut Quique Blanes i acabant per tot el personal sanitari.

Tot perfectament organitzat. Tots atents. Indicacions clares i concises sempre amb un somriure. Personal sanitari molt eficient. Persones que cuiden persones. Enhorabona a tots.

Després de tot el que han passat a veure qui és el valent ara que no defensa una sanitat pública i de qualitat, amb professionals ben pagats.

Tot un contrast amb este auto anomenat govern més progressista de la història. Que de cuidar persones no en sap ni un gram.

L’última la dels horaris de la llum. En el meu cas estic molt agraït perquè quan estic tele treballant a casa coincideix amb les hores més cares.

Mireu. A l’hivern necessite una mica de calefacció i a l’estiu una mica (no massa) d’aire acondicionat. A mi fer faena m’eixirà més car.

Però es que les tarifes més altes també coincideixen quan els milions i milions de treballadors estan arribant a casa. Treballadors que ja tenen prou amb el que tenen i no han d’estar pendents de si posar la rentadora o el rentavaixelles a les tantes de la matinada.

Llegia per xarxes socials: ¿Por qué te gusta Francia? ¿Por su romanticismo? No. Porque si les obligan a planchar a las dos de la mañana no quedan en pie ni los Campos Eliseos.

Pues eso. Que ¡Vive la France!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?