Viernes, 18 de Junio de 2021

Otras localidades

El model de mobilitat de la Costa Brava restarà competitivitat turística

La Direcció general de Turisme pronostica un juliol i agost a la Costa Brava amb entre un 50 i un 60% de l'ocupació que hi havia abans de l'esclat de la pandèmia

Estampes de Setmana Santa a Calella

Estampes de Setmana Santa a Calella / David Borrat (EFE)

Ni tan bé com el 2019, ni tan malament com el 2020. La Direcció general de Turisme pronostica un juliol i agost a la Costa Brava amb entre un 50 i un 60% de l’ocupació que hi havia abans de l’esclat de la pandèmia. L’expert en turisme i vicerector de la UdG, José Antonio Donaire, diu que som a les portes de dues grans temporades amb sobreocupació que caldria planificar.

Una altra amenaça és el model de mobilitat que hi ha a la Costa Brava. Diu Donaire que ja resta competitivitat turística i ho exemplifica amb el que li passa al turista que ve de París, una ciutat on s’està apostant clarament per apartar el cotxe.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Creu Donaire que, de fet, transformar el model de mobilitat és transformar el model turístic i que al nord d’Europa ja estan apareixent iniciatives per deixar de banda l’avió.

L’expert en turisme creu que del model low-cost -que genera pocs ingressos al sector i insatisfacció al visitant- s’ha de passar al de viatge multietapa on el trajecte ja és turisme i on el tren ja desplaça el cotxe i l’avió. També pensa que hi ha tecnologia suficient perquè els usuaris s’organitzin per buscar alternatives de transport.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?