Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

Premis Ondas 2021: Reglaments ja disponibles

Els reglaments nacionals i internacionals de la 68a edició dels Premis Ondas ja estan disponibles a premiosondas.com

Els reglaments nacionals i internacionals de la 68a edició dels Premis Ondas ja estan disponibles a premiosondas.com / Cadena SER

Els reglaments nacionals i internacionals de la 68a edició dels Premis Ondas ja estan disponibles a premiosondas.com. El període d'inscripcions online s'obrirà el dijous dia 17 de juny.

Els Premis Ondas, atorgats anualment per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis degans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya.

El palmarès està format per 21 premis distribuïts en les categories nacionals de Ràdio, Publicitat en Ràdio, Televisió, Música i internacionals de Ràdio i Televisió.

En aquesta edició, com a novetat, es distingirà un nou guardó en la categoria de Ràdio, concretament el Premi Ondas al millor programa de ràdio de proximitat, i desapareix l'Ondas al millor contingut d'emissió digital en la categoria de Televisió.

Poden optar a l'Ondas els treballs emesos en el període comprès entre l'1 d'octubre del 2020 i el 30 de setembre de 2021 i també els professionals per mèrits acreditats en aquest mateix període.

El període de presentació de candidatures acabarà el dilluns 4 d'octubre.

Contacte mitjans: Ondasprensa@prisaradio.com

Contacte candidatures: secretaria@premiosondas.com

Si vols rebre més informació sobre els Premis Ondas, registra't a sercomunicacion.com

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?